Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland 2023

Op 20 en 21 september namen we deel aan de tweede editie van de Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland in Antwerp Expo. Deze tweejaarlijkse netwerkbeurs is de ideale gelegenheid om contacten te leggen met kmo’s uit de regio. Aan onze stand was iedereen welkom voor een leuke babbel en strategische kijk op hun communicatiestrategie.

Bedrijvennetwerkdagen

Een succesvolle editie

Het doel van de netwerkdagen is vooral ‘zakendoen in eigen streek’. In die opzet blikken we terug op een fijne tweede deelname. Een gevarieerd publiek van bezoekers en exposanten uit verschillende sectoren kwam onze Ibiza geïnspireerde stand bezoeken. Daarbovenop konden we tijdens de ‘netwerkcarrousel’ voor exposanten in de vorm van een soort speeddate maar liefst 50 connecties leggen met gedreven ondernemers uit de regio. 

Ook benieuwd naar onze aanpak?

Kon je er niet bijzijn, maar ben je wel benieuwd hoe wij de communicatiestrategie van jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen? Dan kan je nog altijd een kennismaking inplannen en dan bekijken we samen hoe we jouw bedrijfsstrategie kunnen vertalen naar een succesvolle communicatiestrategie tijdens een strategische kick-off. Tot snel?

Meer weten, contacteer ons!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder