CUSTOMER CASE – Event Market

Event Market, dat zijn zinderende bedrijfsevenementen in België en al meer dan 5 jaar sfeer- en impactvolle incentives op Ibiza.  Event Market vertaalt je bedrijfsstrategie naar een eventstrategie.  De meerwaarde van Media-Architect in dit verhaal? De marketingcommunicatie en visuele branding van het bedrijf, consequent doortrekken voor, tijdens en na het event. Kortom, event marketing waarbij één plus één, drie vormt. 

2022, het jaar dat alles hernam 

2020 en 2021 in eventland? Huilen met de pet op, om de gekende reden. Anderzijds waren het ook waardevolle jaren om nieuwe concepten te ontdekken en te ontwikkelen. In 2022 organiseerde Event Market dan ook heel wat winterse concepten en voorjaarsevenementen voor uiteenlopende KMO’s. 

Maar niet enkel nieuwe lente- en winterevents zagen het levenslicht. Voor één specifiek project huurden we Hotel FRANQ af, dat we volledig leeghaalden en thematisch weer inkleedden. Een huzarenstukje dat op 7 uur tijd werd geklaard. 

Daarnaast brachten we ook drie events tot een goed einde voor VDH Mercedes. Van de launch van de prestigieuze nieuwe Mercedes-Maybach tot een fijn zomerevent onder de noemer ‘Electric Safari’ om het elektrische gamma in de kijker te zetten. We droegen niet enkel ons steentje bij: we maakten het verschil.

“De voorbije jaren hebben we gebruikt om nog beter aan onze eventcommunicatie te sleutelen.”

Van teambuilding tot vastgoedevent

  • Een stijlvol vastgoedevent in het schitterende Botanic Sanctuary;
  • Een teambuilding boordevol fun en met de culinaire ondersteuning van Peppe Giacomazza van La Botte voor Gamma;
  • en de launch van Amazon in België.  

Media-Architect zette er mee de schouders onder. Tel daar nog het Sinterklaasfeest van Agoria en een heel aantal kleinere events bij op en reken maar dat we van een vruchtbaar jaar kunnen spreken. De agenda voor 2023? Ook die zit al aardig vol voor de combinatie Media-Architect en Event Market

Media Architect Communicatiebureau Event Market
Media-Architect Blog Event Market
Media Architect Communicatiebureau Event Market Ibiza

“Al meer dan 12 jaar garantie op exclusieve incentives op Ibiza met net dat tikkeltje meer diepgang.”

Ibiza als tweede thuis

B2B mag dan de core business van Event Market zijn, Ibiza vormt de tweede thuis van het event agency. In een pop-up in de luchthaven van Deurne wordt de bestemming in de kijker gezet. Ibiza Incentives van 15 tot meer dan 100 mensen op het eiland vormen geen probleem. 

Van een flinke portie cultuur tot muziek, food en meer … elk event wordt door deze kenners geblend tot een unieke mix op maat van de klant. Uitzonderlijke incentives met een diepere laag op basis van de geschiedenis en bijzonderheden van het eiland. Makkelijk zat als je er met een eigen kantoor aan de bron zit. 

Zelf de kracht van Media-Architect ervaren? 

Nood aan een doordachte eventstrategie die zijn vruchten afwerpt? Neem contact op met ons en we houden met plezier een kick-offmeeting. De start van een gezamenlijk succesverhaal. Op deze pagina lees je meer over Media-Architect.

Meer weten, contacteer ons!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder