CUSTOMER CASE – Themenos

Themenos is een high-end Antwerps architectenbureau dat bekend staat om haar expertise in hoogwaardige interieur-, exterieur- en vooral totaalprojecten. Een website bezoeker moest te veel stappen ondernemen om tot de essentie te komen. Bovendien weerspiegelde de website niet het high-end karakter dat Themenos in zijn projecten oplevert. Tijd voor een nieuwe website dus met oog voor het visuele en functionele aspect. Projectmanager Marlies leidde het websitetraject in goede banen en licht verder toe in deze customer case.

Van vraag tot livegang

Het ontwikkelen van een nieuwe website is vaak een langdurig proces, waarbij een duidelijk stappenplan de rode draad vormt. Als projectmanager vormde Marlies de cruciale communicatieschakel tussen de drie betrokken partijen: klant, webdeveloper en online marketeer. “Bij dit soort projecten spreekt elke betrokken partij zijn eigen taal. Mijn taak is ervoor te zorgen dat iedereen elkaar goed begrijpt” aldus Marlies. Concreet gingen we te werk in volgende fasen:

Een prachtig eindresultaat

Aan het einde van de rit stak de website in een volledig nieuw jasje. De visuele upgrade verhoogde het gebruiksgemak waardoor de (nieuwe) bezoeker sneller zijn weg vond. De nieuwe website vormt nu een passend digitaal visitekaartje dat de prachtige architectuurprojecten van Themenos digitaal helemaal tot hun recht laat komen. 

Ondersteuning en nazorg

Na de oplevering van de nieuwe website was het belangrijk dat Themenos zelf de nodige website aanpassingen kon uitvoeren. Op die manier kunnen de architecten de juiste finesse in elk project leggen en genoeg discretie garanderen aan hun klanten. “We zorgden voor een opleiding waarbij de online marketeer basis SEO-richtlijnen meegaf aan de klant. Zo kunnen de architecten in de toekomst zelf onder andere juiste meta descriptions meegeven en ervoor zorgen dat hun foto’s mee worden opgenomen in de zoekmachine van Google”, verduidelijkt Marlies. De meer algemene nazorg zal vooral door ons eigen team binnen Media-Architect gebeuren aan de hand van regelmatige SEO-audits en performance checks. 

Zelf de kracht van Media-Architect ervaren?

Nood aan een doordachte communicatiestrategie die zijn vruchten afwerpt? Contacteer ons, ook met jou denken we graag mee en houden we met plezier een kick-offmeeting. De start van een gezamenlijk succesverhaal.

Meer weten, contacteer ons!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder