IN ZESDE VERSNELLING [CUSTOMER CASE]

Soms moet het snel gaan. Dan wil onze klant wat we vandaag hebben voorgesteld, morgen in uitvoering. Even slikken? Eerder volmondig knikken, want dankzij al de kennis in huis kunnen we héél snel schakelen. Centrauto Group kan ervan meespreken. 

 

DE BRIEFING
De maand juni stond voor deze verdeler van BMW en MINI in het teken van een stocksale op verschillende modellen van beide merken. Het volgende hebben we in 4 dagen (inclusief weekend en feestdag) voor elkaar gekregen: 

  • online marketing campagnes voor zowel Google als news sites
  • 11 concessies over Antwerpen & Limburg voorzien van de stocksale boodschap. De communicatie gold zowel voor BMW als MINI, met een aparte focus op minstens 6 verschillende modellen 
  • 5 skytubes 
  • bestickering voor 137 wagens 
  • gevelstickers van 12 meter lang
  • inkom stickers met corona maatregelen 
  • grafisch ontwerp voor led schermen, social media, …

 

DE UITVOERING
Teamwork makes the dream work. Conceptueel, creatief en productioneel: zowel team online, team grafisch als de betrokken projectmanager hebben de handen in elkaar geslagen om dit project op hele korte tijd klaar te krijgen. Net dankzij alle kennis in huis konden we de klant quasi in real time up to date houden. 

HET RESULTAAT
Op een vrijdag werd de deal afgeklopt, dinsdag erna waren de eerste wagens en showrooms voorzien van bestickering. Ook online ging het snel: in enkele luttele uren stond een heuse Google campagne op papier, de uitrol volgde al snel. En met ronkend resultaat.

Media-Architect Communicatiebureau Projecten Centrauto
Media-Architect Communicatiebureau Projecten Centrauto
Media-Architect Communicatiebureau Projecten Centrauto
Media-Architect Communicatiebureau Projecten Centrauto
Media-Architect Communicatiebureau Projecten Centrauto
Media-Architect Communicatiebureau Projecten Centrauto

Met deze campagne hebben ze volledig ingezet op de digitalisering van de automobielsector, ze liep namelijk quasi volledig online (Google Ads en newsbrands), helemaal corona-proof dus. Centrauto Group merkte al langer op dat prospecten online zoeken naar een auto: vooronderzoek doen en vergelijken gebeurde op het internet, naar de showroom kwamen ze pas om effectief een auto aan te kopen. Het showroombezoek ligt dan wel gemiddeld op ‘maar’ 0,9 keer, ze komen wel met een duidelijke aankoopintentie.

De klanten komen trouwens in alle veiligheid naar hun favoriete showroom, want Centrauto Group nam ook 40 desinfect walls af. De grote displays helpen klanten met het ontsmetten van hun handen en herinneren aan de voorzorgsmaatregelen. 

Een versnelling hoger schakelen verloopt dankzij de aanvullende expertises en vaardigheden van ons team bijzonder vlot. Klaar om met ons te cruisen?

Meer weten, contacteer ons!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder