Na 2 maanden in ‘Het Badhuis’, onze eerste conclusies

2 maand geleden trokken we onze zwemshorts en bikini’s aan om onze intrek te nemen in ons nieuw kantoor. We ruilden immers ons stekje op de Gitschotellei in voor het voormalige badhuis in de Prekersstraat. Waar vroeger de arbeiders zich wasten, werken wij ons nu dagelijks in het zweet. Nu we eindelijk gesetteld zijn en onze haren handdoekdroog, kunnen we een eerste stand van zaken opmaken. Duiken jullie even met ons mee in ons verhaal?

 

De juiste vibe vanaf dag één

Een historisch pand, een fantastisch team en heel veel goesting. De verhuis kon simpelweg niet mislopen. Op 4 februari namen we onze intrek in het volledig gerenoveerde pand. De officiële opening op 25 april belooft alvast een voltreffer te worden. Zo zal Koen Kennis, schepen van onder andere middenstand, een woordje uitleg doen over de volkse Sint-Andrieswijk en meteen de opening officialiseren. Een exclusief diner zal het verhaal helemaal compleet maken, we beloven: foto’s volgen.

 

 

Positieve reacties van klanten

Klanten die op bezoek komen en zich volledig onderdompelen, geven al snel aan dat er een ontzettend positieve sfeer heerst. Daarnaast zijn we zelf ook dolgelukkig. Verse koffiebonen, aangename bureau’s en zelfs een heuse jungle room met schommelstoelen om even te chillen of te bellen. Aan ons Creative Lab wordt momenteel nog de laatste hand gelegd. Deze ruimte waar de hersencellen naar hartenlust kunnen knetteren, wordt momenteel nog voorzien van een 3D tekening op het plafond, maar is dan volledig afgewerkt. Reken maar dat hier geniale ideeën boven water zullen komen!

 

 

Fijne buren

Ondertussen hebben we ook al gemerkt: we hebben fijne buren! Nee, we zijn lang niet het enige creatieve bedrijf in de volkse Sint-Andrieswijk. Your Antwerp, Theo, Tomorrowland, het zijn maar enkele hippe vogels die in de buurt hokken. Er zijn ook heel wat uitstekende horecazaken in de buurt, maar die houden we voor na het zwemmen uiteraard …

Hoe we die buren ontmoeten? Wekelijks voorzien we een ontspanningsmomentje met het team. Zo gingen we al op museumbezoek, veroverden we het Sint-Andriesplein met circusspelen, gingen we eens kubben en speelden we al eens UNO in de Kaffeenini.

 

 

Een setting die doet groeien

Ondertussen groeiden we ook lustig door en gingen we van 5 naar 10 medewerkers. Dat is al geen zwemteam meer, maar een heuse voetbalploeg. 2 creatieve sales, 2 project managers, 2 grafische vormgevers, 2 online marketeers, een event manager en iemand verantwoordelijk voor de boekhouding. Een leuk stel en dubbel bezette posities. Dat geeft zuurstof en laat iedereen elke dag fris aan de aftrap komen. Trouwens we hebben een klein leugentje meegegeven hier net boven, we zoeken immers nog een event manager en een online marketeer momenteel. Interesse?

Meer weten, contacteer ons!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder