Nickolas Delanghe verkozen tot Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar

Nickolas Delanghe heeft de prestigieuze titel van JCI Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar in de wacht gesleept. Nickolas staat gekend om zijn innovatieve en gedurfde ondernemerschap en daar werd hij op donderdagavond 13 april voor beloond. Met veel trots mocht hij zijn prijs in ontvangst nemen en werd hij door een groot publiek toegejuicht voor zijn prestaties en impact op de lokale economie. 

JCI zorgt voor samen groeien, veranderen en verbinden

De afkorting JCI staat voor Junior Chamber International en is een internationale vereniging voor jonge leiders en ondernemers tussen de 18 en de 40 jaar oud. JCI heeft als doel om de persoonlijke ontwikkeling van haar leden te bevorderen en hen de kans te bieden om een positieve verandering te creëren in hun lokale gemeenschap, zowel op nationaal als op internationaal niveau. 

Elk jaar organiseert JCI de JCI Awards waarop ze in 5 Vlaamse provincies een ondernemer van het jaar kiezen. Tijdens deze wedstrijd met verschillende voorrondes en jury presentaties worden de kandidaten geëvalueerd op basis van hun ondernemerskwaliteiten zoals durf, inzet, doorzettingsvermogen, vindingrijkheid, veerkracht, … Alle provinciale winnaars komen dan enkele weken later samen tijdens de Vlaamse finale. 

Collegialiteit boven alles

Tijdens de verkiezingen van de Antwerpse Jonge Ondernemer van het jaar mocht Nickolas het opnemen tegen Kenneth Ruyts van Westray, Xanthippe Verbist-Aelbrecht van Chelona Recruitment agency en Christophe De Mey van Gomad. Alle drie deze kandidaten konden een sterke case presenteren. Alles verliep in een heel collegiale sfeer en de overwinning werd iedereen gegund. Nickolas vond het dan ook prachtig om te zien dat we zo’n geweldige gemeenschap van jonge ondernemers hebben in Antwerpen.

Nickolas Delanghe Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar

Nen dikke merci

“Nen dikke merci.” Dat waren de eerste woorden die Nickolas te binnen schoten na zijn overwinning in Antwerpen. Hij koestert de persoonlijke erkenning en heeft daardoor nog meer zin om te blijven groeien en ondernemen. Hij is heel dankbaar voor de steun en kansen die hij de afgelopen jaren heeft gekregen en had dit nooit mogelijk kunnen maken zonder zijn klanten, leveranciers, medewerkers, familie, vrienden, … Dat alles heeft er mee voor gezorgd dat Media-Architect en Event Market zijn uitgegroeid tot twee fantastische bedrijven.

De Vlaamse finale op 11 mei

Op donderdag 11 mei 2023 zal een deskundige jury bekendmaken wie zichzelf de JCI Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar 2023 mag noemen. Dit spannende moment zal plaatsvinden tijdens een avondvullend evenement, gevolgd door een netwerkreceptie voor aanwezigen, finalisten en partners. Tijdens de wedstrijd zal Nickolas opnieuw alles in de strijd gooien om aan te tonen dat ondernemen in zijn bloed zit en hij alle capaciteiten heeft om goed geoliede schepen zoals Media-Architect en Event Market uit de grond te stampen.

Meer weten, contacteer ons!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder