Waarom onze nieuwe huisstijl er nu komt

Tadaaa, je ziet het: de website is veranderd. Lichtere tinten, sprekende beelden, uitgebreide klantencases. Ons online visitekaartje is de eerste toepassing voor onze nieuwe huisstijl. Die lanceren we niet toevallig nu, het markeert de start van grote plannen. Welkom!

Gegroeid
Het verschil kan niet groter zijn. De schoolse, stijvere sfeer ruilden we in voor een aantrekkelijke en volwassen stijl. Media-Architect is als bedrijf gegroeid en dat is er aan te zien. De essentie – een alles-onder-één-dakcommunicatiebureau met een hart voor KMO’s – versterkten we met sterke campagnebeelden en ons team kreeg een prominentere plaats. Want mensen werken nog altijd het liefst met… mensen.

Wat het was:

Wat het nu is:

 

Uitbreiding op komst
2020 jaar is een speciaal jaar. Een aanloop naar feesteditie 2021 (ons vijfde bestaansjaar) maar vooral een jaar waarin we onze expansiemogelijkheden onderzoeken. Hoe we willen uitbreiden en waar (eerst). Want KMO’s in andere provincies helpen met hun communicatiestrategie, dat zien we helemaal zitten!


Meer weten over de aanpak van Media-Architect en wat die kan betekenen voor je KMO? Vul hieronder je boodschap in, we komen snel bij je terug.

Meer weten, contacteer ons!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder