Nu ook trotse Microsoft partner

Begin dit jaar konden we al meedelen dat we opnieuw Google Partner zijn. Met het eind van het jaar in zicht vertellen we graag dat we nu ook officieel Microsoft advertising partner zijn.

Als Microsoft partner krijgen we exclusieve toegang tot een schat aan marketing-, verkoop- en traningsbronnen. Hiermee kunnen we jouw KMO naar een nog hoger niveau tillen, makkelijk contacten leggen met andere mensen in de Microsoft community en krijgen we erkenning voor onze succesvolle campagnes. Enkel de meest bekwame adverteerders in de reclame-industrie worden erkend als Microsoft partner en we voelen ons dan ook heel trots om hier deel van te mogen uitmaken.

Zijn Bing ads iets voor jouw KMO?

Google mag dan wel de grootste speler zijn, als je een specifieke doelgroep wil bereiken kan het interessant zijn om ook te adverteren op Microsoft Bing. We merken bijvoorbeeld dat mensen die deze browser gebruiken vaak meer aandacht hebben voor een duurzame levensstijl.

Er zijn talloze manieren om online te adverteren, en welke het beste bij jouw bedrijf, merk en product past ontdekken we samen tijdens een strategische kick-off. Benieuwd hoe wij jouw bedrijfsdoelstellingen kunnen omzetten naar een communicatieplan dat resultaat levert. Contacteer ons voor een afspraak.

Meer weten, contacteer ons!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder