Officiële opening van Het Badhuis, een grandioos succes

De officiële opening van onze nieuwe locatie was afgelopen donderdag 25 april een feit.

 

Creatieve ideeën in een vakantiesfeer

Aftrappen deden we met een receptie in ‘Het Badhuis’, de plek waar onze creatieve ideeën tot leven komen. Een akoestische live band gaf er het beste van zichzelf en bracht er meteen de sfeer in. De toon was duidelijk gezet. Klanten kregen de kans om het nieuwe kantoor te verkennen, de Ibiza vibe op te snuiven en ons Creative Lab – met onder andere een 3D-painting op het plafond – te ontdekken. Schommelen in de jungle kamer met schommelstoelen was toegestaan! De commentaren? Wel, de zin: “Het lijkt hier wel of je elke dag gaat werken in een vakantiesfeer”, was veruit de me meest gehoorde.

 

Wind in de zeilen

Vervolgens nam zaakvoerder Nickolas het woord en dook hij wat dieper de geschiedenis van Media-Architect in. In 2015 besloot hij alleen van start te gaan, maar kwam al snel tot de conclusie dat dit niet evident was. Echtgenote Kelly vervoegde al snel het bootje, om vervolgens in 2019 aan te meren in Het Badhuis. Ondertussen werd er tussen de nodige lichte stormpjes door een team van 10 personen uitgebouwd. Stuk voor stuk met hun eigen expertise en meerwaarde voor het bedrijf én de klanten.

Nickolas en Matthias staan in voor de creative sales, terwijl Kelly en Sarah het project management voor hun rekening nemen. De grafische cel met Annelies en binnenkort ook Sanne draait op volle toeren en Wouter zorgt voor de online aanwezigheid en marketing van de klanten. De administratie en financiën zijn in goede handen bij Ine. De  zoektocht naar een extra online marketeer en event manager zit in de laatste rechte lijn. Na het aan boord heisen van deze nieuwe krachten heeft Media-Architect meer dan ooit de wind in de zeilen en varen we met hoge snelheid de juiste richting uit.

 

Heerlijk dineren, kijken naar de toekomst

Na deze speech was het tijd om Koen Kennis, schepen van oa middenstand en financiën aan het woord te laten. Hij gaf aan dat Media-Architect ongetwijfeld een meerwaarde is voor de bruisende Sint-Andrieswijk, waar meer en meer creatieve bedrijven zich vestigen. De geschiedenis van het oude badhuis werd nog eens bovengehaald, om vervolgens met zijn allen naar restaurant Tamo te trekken in de Volkstraat.

Een heerlijk Thais diner in goed gezelschap werd afgesloten met een verrukkelijk dessert, waar het nodige vuurwerk aan te pas kwam. De laatste glazen werden gedronken, de klanten bedankt voor het vertrouwen en hun aanwezigheid en een bijzonder succesvolle opening werd afgesloten. Op naar meer!

 

Wil je graag alle foto’s eens bekijken? Stel ons dan even in het contactformulier hieronder de vraag en we sturen ze jou met veel plezier door.

Meer weten, contacteer ons!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder