Ons M-A op teambuilding!

Het brein achter uw communicatie heeft soms ook al eens nood aan een boost om nieuwe energie op te doen. We besloten om een week op teambuilding te gaan. Dankzij de voortreffelijke organisatie van Event Market genoten we van het heerlijke Ibiza.

 

Work hard…

Een workflow die goed in elkaar zit, zorgt voor een optimale manier van werken. We legden daarom de laatste hand aan ons nieuw CRM-systeem: een tool die opvolging vereenvoudigt, helemaal op maat. Het vertrekpunt: een brainstormsessie rond hoe de ideale flow eruitziet voor onze klanten. Enkel als intern én extern communiceren op punt staat, kan je een perfecte service bieden. Ontwikkelaars briefen, interne meetings: verbeelden we het ons, of gaat dat vlotter met een streepje zon?

 

…play hard!

We hebben ons daar natuurlijk ook geweldig geamuseerd! Teambuilding gaat over een team versterken, maar ook vrienden maken, en elkaars verborgen talenten ontdekken – of dat nu pingpong of Sam Gooris imitaties zijn. We weten nu ook wie de fijnste restaurantjes eruit weet te pikken – vooral dat laatste is van onmiskenbaar nut.

Een aanrader, zo’n teambuildingweek?

Absoluut! Onze samenhang werd alleen nog maar versterkt. Drie nieuwe collega’s leken al jaren bij ons team te horen. Passie is duidelijk wat ons bindt. We weten work en pleasure op een creatieve manier zo te mixen, dat we van elk project een feest maken. Tijdens onze teambuilding, maar ook in Antwerpen in het Badhuis!

We zijn terug, en we zien uw najaarscampagnes helemaal zitten! Te gekke creatieve ideeën en originele plannen – we zetten ze graag voor u om in werkelijkheid. Zullen we even bellen?

Meer weten, contacteer ons!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder