Onze KMO-klanten krijgen de erkenning die ze verdienen

Ondernemen is hard werken. Dat moet je ons niet vertellen. Elke KMO in onze portefeuille (en daarbuiten) verzet bergen om zijn klanten te servicen, zijn aandeel in de markt te behouden en/of te vergroten en zijn collega’s blij te maken. Dat verdient een schouderklopje. Wij doen dat in de vorm van het boldercertificaat.

Het wat?

Het boldercertificaat: een unieke blijk van waardering voor onze KMO-klant. 

Een beetje te vergelijken met wat de Michelin Gids doet voor de restaurantsector: het boldercertificaat laat de consumenten van je klanten zien dat ze met een betrouwbare en vooruitstrevende zaak te maken hebben.

Wie verdient zo’n boldercertificaat?

Als bureau met een hart voor KMO’s dragen we elke ondernemer een warm hart toe. Onze klanten zijn actief in verschillende sectoren. De samenwerking met elk van hen biedt ons een unieke kijk achter de schermen van hun ambacht. 

De grootste gemene deler van deze ondernemers? Passie voor hun vak. Verder werken we voornamelijk met familiebedrijven, soms al van de derde generatie. Vaak rechtstreeks contact met de zaakvoerder is ook een belangrijke factor. Tot slot is wederzijds respect en vertrouwen cruciaal voor een duurzame samenwerking.

De eerste uitreiking is een feit

Tijdens de eerste editie van de VOKA Bedrijvennetwerkdagen in oktober reikten we met gepaste trots de eerste exemplaren van het boldercertificaat uit. Klanten als Zowizoo, Woodtex, Moose in the City,… kwamen langs onze stand om de raamsticker en mini-bolder live in ontvangst te nemen. 

Voor de vooruitstrevende en betrouwbare KMO

Het boldercertificaat is een tastbaar teken van waardering voor het harde werk van onze klanten en komt in twee delen:

  • Een raamsticker die aan leveranciers, klanten en medewerkers laat zien dat deze zaak een ‘vooruitstrevende en betrouwbare KMO’ is.
  • Een houten bolder in miniatuur, om tentoon te stellen aan de receptie of op kantoor uit te stallen.
Media-Architect Communicatiebureau Boldercertificaat
Media-Architect Communicatiebureau Boldercertificaat

Meer weten, contacteer ons!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder