Boldercertificaat

Een kwaliteitslabel voor jouw KMO?

Dat is het boldercertificaat

Een uitgesproken waardering voor de KMO zoals de Michelingids doet voor de restaurantsector, dat bestond nog niet. Vreemd, want elke KMO verdient een gemeende schouderklop. Als alles-onder-één-dak-communicatiebureau met een hart voor KMO’s vonden we het dan ook onze plicht om hier werk van te maken.

Voor de vooruitstrevende en betrouwbare KMO

Het boldercertificaat is een tastbaar teken van waardering voor het harde werk van onze klanten en komt in twee delen:

 

  • Een raamsticker die aan leveranciers, klanten en medewerkers laat zien dat deze zaak een ‘vooruitstrevende en betrouwbare KMO’ is.
  • Een houten bolder in miniatuur, om tentoon te stellen aan de receptie of op kantoor uit te stallen.
Media-Architect Communicatiebureau Boldercertificaat
Media-Architect Communicatiebureau Boldercertificaat

Lokale verankering

De bolder komt uit ons logo. Als communicatiepartner die voor zijn klanten verschillende snelheden aanhoudt, wendbaar is en woelige wateren durft te doorvaren, zorgen we met doelgerichte communicatie voor lokale verankering. Ook zijn we graag de veilige haven om aan te meren. Die standvastigheid vat zich symbolisch samen in de vorm van zo’n meerpaal.

Een unieke blik achter de schermen

Onze klanten zijn KMO’s uit allerhande sectoren. Die variatie in vakgebied biedt ons een unieke inkijk in hun ambacht en het harde werk dat soms generaties lang is voortgezet.

Elke dag verkopen, klanten blij maken, medewerkers motiveren, innoveren: het is een voltijdse job, soms met bloed, zweet en tranen.

Het jaarlijkse certificaat is er om onze klanten een hart onder de riem te steken en hen te vertellen dat ze verdomd goed bezig zijn. Iets wat volgens ons nog veel te weinig gezegd wordt. Dus laten we het gewoon zien.

 

Een boldercertificaat voor jouw KMO? 

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder