CREATIEVE STRATEGIE

CREATIEVE STRATEGIE DIE WERKT

Bij Media-Architect geloven we in de kracht van creativiteit, maar dan wel doelgericht en effectief. We vertalen de bedrijfsstrategie van jouw KMO naar een doeltreffende communicatiestrategie. Vanaf de kick-off en het strategische communicatieplan tot aan de uitvoering, brengen we het denkwerk tot leven. In de productiefase leggen we de basis voor alle communicatie die als leidraad dient voor ons langdurig partnership.

STRATEGISCHE COMMUNICATIE

Bij ons draait het om out-of-the-box denken met een doel. In ons toegewijde Creative Lab gaan we aan de slag.

In ons Creative Lab sparren, kneden, schrappen en vormgeven we. Voordat we naar buiten treden, hakken we belangrijke knopen door.

We brainstormen over je verhaal, zoeken naar het evenwicht tussen branding en activatie en ontwikkelen één strategie voor je bedrijfscommunicatie. We brengen niet alleen een creatieve knipoog, maar vooral relevantie in onze aanpak. Klaar om jouw verhaal te laten schitteren.

MEDIAKANALEN

Strategie vastgesteld? Dan gaan we naar de volgende stap: een passende mediamix. Hierin zitten de kanalen die je boodschap bij je doelgroep brengen.

Voorbeelden van die kanalen:

  • Radiozenders
  • TV-stations
  • Kranten
  • Sociale Media
  • Online

 

Jaarlijks zitten we met onze partners samen en bespreken we prijzen, nieuwe trends en inzichten. Met die bagage zorgen we elk jaar voor het beste resultaat.

PROJECT MANAGEMENT

Een uitstekend resultaat komt niet zonder goede projectbegeleiding. Iemand die deadlines bewaakt, de juiste mensen aan de juiste taak koppelt en alle radertjes in beweging houdt.

Achter de schermen, onzichtbaar maar onmisbaar, zorgt deze aandacht voor detail voor de juiste koers.