CREATIVE STRATEGIE

Goed georganiseerde creativiteit

Creativiteit is de gemene deler bij onze collega’s: samen komen we tot de leukste realisaties. De juices moet je laten stromen, maar eenmaal we een vastomlijnd idee hebben, zetten we in op organisatie om alles in goede banen te leiden.

Dit deel van het creatieproces zie jij al klant niet, maar is wel van onschatbare waarde om een communicatiestrategie te bedenken en uit te werken. Zonder losse eindjes.

STRATEGISCHE COMMUNICATIE

Bij Media-Architect zijn we grote fan van out of the box denken. Springen, knallen, opvallen. Dat doen we in ons dedicated Creative Lab. 

Dat mag je best letterlijk nemen: Creative Lab is ons labo waar we sparren, kneden, schrappen en vormgeven. Telefoons blijven buiten en wij komen er niet uit voor we belangrijke knopen hebben doorgehakt.

We brainstormen over je verhaal, zoeken naar het evenwicht tussen branding en activatie en komen tot één strategie voor je bedrijfscommunicatie. Een creatieve knipoog kan, maar bovenal kijken we naar de relevantie. Klaar! 

MEDIAKANALEN

Strategie afgevinkt? Dan is de volgende stap een gepaste mediamix. In deze mix zitten de kanalen die je boodschap bij je doelgroep doen landen.

Voorbeelden van die kanalen:

  • Radiozenders
  • TV-stations
  • Kranten
  • Social Media
  • Online

 

Jaarlijks zitten we met onze (vaste) partners samen en bespreken we prijzen, nieuwe trend en learnings; Met die bagage zorgen we elk jaar voor het zotste resultaat.

PROJECT MANAGEMENT

Je bakt geen eieren zonder schalen te breken. Dat zotste resultaat komt er dus ook niet zonder een goede project manager. Iemand die alle deadlines opvolgt, de juiste mensen aan de juiste job koppelt en alle radertjes in het rad doet draaien.

Dat werk gebeurt allemaal achter de schermen, onzichtbaar. Maar het is vaak die aandacht voor detail die zorgt voor de wind in de zeilen.