Design

Grafisch ontwerp

De juiste visuals zijn essentieel om impact te creëren

Je mag dan wel beschikken over een geweldig product of een fantastische dienstverlening, weet dat visuals mee het verschil maken om dit ook over te brengen. Bij Media- Architect onderkennen we het belang van sprekende beelden, aantrekkelijk grafisch ontwerp en pakkende visuals. In een sterke communicatie campagne gaan woord en beeld perfect samen en versterken ze elkaar. Onze eigen interne design afdeling evalueert de doelgroep, doelstellingen en mediakanalen en creëert vervolgens pakkende beelden op maat. Vakkundig grafisch ontwerp brengt je boodschap veel doeltreffender over.  

Heb je een magazine, advertentie, brochure of online banner vorm te geven? Wij zorgen dat je grafisch ontwerp top is!  

Ook voor het uitwerken van je visuele identiteit, logo, corporate branding en/of huisstijl ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk gerust onze realisaties en referenties. De sprankelende uitwerking van Mr. Boo is een uitstekend voorbeeld van de mogelijkheden.

Productie

Drukwerk en opvolging zijn bij ons in goede handen

Het creatieve proces dat bij vormgeving en grafisch ontwerp komt kijken is één ding, ook de opvolging, publicatie en/of het uiteindelijke drukwerk zijn ontzettend belangrijk. De juiste papierkeuze, manier van drukken of het opnemen van een radiospot, het zit hem in details. Als communicatiebureau zijn we thuis in het begeleiden van deze campagnes en zorgen we voor een vlotte opvolging. We vergelijken, adviseren, selecteren en produceren. Als voorbeeld kunnen we hier de succesvolle campagne van BUGA aanhalen. Deze autoverdeler beschikt over vier merken, met twee totaal verschillende identiteiten. Om deze toch in één brochure te kunnen gieten, kozen we voor twee verschillende papiersoorten, om zo de verschillende doelgroepen succesvol te bereiken. Een succes waar nu nog over gesproken wordt en dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Radio & TV spots

Voor het uitdenken van een script, het schieten van filmshots, en het selecteren van de geschikte stem die jouw spot net dat tikkeltje extra geloofwaardigheid geeft, is Media-Architect de geknipte partner. In onze eigen studio of op locatie, je zegt het maar. We begeleiden onze klanten van a tot z doorheen het gehele proces en zorgen voor een resultaat waar je terecht fier op mag zijn. Met onze ervaring zijn we thuis in radio en televisie en kunnen we een mooie lijst aan referenties voorleggen.  

Fotoshoots

Kwalitatieve beelden maken of kraken je campagnes. Bij Media-Architect beschikken we over een eigen fotostudio en ervaren professionals in het schieten van pakkende beelden. Zo scheppen we de juiste sfeer en brengen we je boodschap op een visueel aantrekkelijke manier over. Je klanten merken onmiddellijk het verschil.   

Website

De eerste kans om te scoren

Een potentiële klant/leverancier bekijkt vaak voor de samenwerking al je website om een eerste indruk te krijgen van je bedrijf. Met een aantrekkelijke website zetten we je bedrijf en je imago onmiddellijk op de kaart. We stellen als communicatiebureau het juiste team samen, koppelen developers aan designers en komen zo tot een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk voorstelling van je bedrijf, met een aansprekend grafisch ontwerp.Techniek en beeld gaan hand in hand. Daarbij vergeten we natuurlijk de webteksten niet. Deze SEO-teksten – waar Google dol op is – zijn essentieel om makkelijk gevonden te worden door potentiële klanten en te scoren in de zoekmachine. Zo bekomen we een succesvolle mix die je onderneming een overtuigende uitstraling geeft. Meer hierover kan je vinden op ons online marketing pagina  

Ook voor het ontwikkelen van een webshop op maat kan je bij Media-Architect terecht.

Copywriting

Woorden zorgen voor impact

Goedgekozen woorden zijn ontzettend doeltreffend. Ze blijven hangen en zetten aan tot actie. We denken graag met je mee over het script voor je spots, teksten voor magazines/brochures en online teksten die hoge toppen scheren in Google. Wij schrijven steeds op maat van het medium en de doelgroep. Het onderhouden van sociale media vergt dan weer een heel andere stijl, maar wel eentje dat we bij Media-Architect in de vingers hebben. Met leuke, informatieve of speelse posts houden we je doelgroep bij je merk betrokken. Hou die likes maar in de gaten.   

Jouw boodschap zo effectief en succesvol mogelijk overbrengen, daar gaan we voor.

Nieuwsbrief

Blijf in contact met klanten en prospects

Op het juiste moment communiceren met een doeltreffende boodschap, daar staan direct mailings garant voor. Nieuwsbrieven vormen het perfecte kanaal om prospects gericht te benaderen en klanten te binden. Wist je trouwens dat je door middel van marketing automatisation ook heel wat dingen kan automatiseren? Zo communiceer je niet enkel snel, maar ook op maat, consequent en op het moment dat je doelgroep er klaar voor is. Wij begeleiden je klanten doorheen de hele customer journey en houden ze betrokken bij je merk en/of bedrijf. Uiteraard gieten we dit ook in een aantrekkelijk grafisch ontwerp.  

 Zo lanceerden we recent een campagne voor een gekende autodealer. Voor deze dealer verzorgen we geautomatiseerde mailings die chauffeurs er om de 10 maanden aan laat denken een afspraak vast te leggen voor hun onderhoud. Handig en succesvol.

Samenwerken met Media-Architect?