Grafisch ontwerp

ZO LAAT JIJ JOUW MERK KNALLEN

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Zeker als het goed gemaakt is. Grafisch ontwerp, design, met photoshop werken: hoe je het ook noemen wil, een duidelijke visuele identiteit is een niet te missen onderdeel van je communicatie, zowel on- als offline. De must haves voor jouw zaak sommen we hieronder even op.

Een brandbook voor jouw zaak

Een wat? Een brandbook is een document dat vertelt hoe de visuele identiteit van je bedrijf er bij elke communicatie moet uitzien. Logo, typografie en kleurenpalet zijn daar de belangrijkste onderdelen.
Op basis van je bedrijfsverhaal zoeken we naar een samenspel van die drie elementen en werken we – waar relevant – templates uit. Soms is dat een optimalisatie van wat je hebt, soms is dat een volledige rebranding. Het resultaat: een eigen huisstijl.

Consequent gebruik van je huisstijl bevordert de sterkte van je merk. Het brandbook helpt daarbij. Door het te delen met nieuwe collega’s, je webbouwer of je vaste partner voor drukwerk ben je zeker van consistentie. Kan jij een brandbook gebruiken? 

Grafisch design voor online toepassingen

Naast printwerk en goodies met je logo, is online de volgende schakel. Ook daar kan je ‘branden’. Beelden op social media kan je voorzien van een logo of laten opmaken in je eigen stijl met karakter.

In de advertenties op Google of Facebook krijgen beelden een steeds prominentere plek. Gifjes, mp4s, een html 5-banner: hoe meer formaten en versies je hebt, hoe groter de kans dat het algoritme van Google je boodschap oppikt en toont aan je doelgroep.

Op basis van je doelstellingen uit de online checklist .

“In een communicatiecampagne versterkt een pakkende visual je boodschap ontegensprekelijk.”