INHOUSE MARKETEER

Inhouse marketing support

Met een inhouse marketeer van Media-Architect haal je eenvoudig een communicatie-expert in huis, zonder opleidingskost of inwerkperiode.

De workload van je interne team (tijdelijk) opvangen? Of zoek je een allround marketeer die moeiteloos content uitwerkt, zodat jij je kan focussen op jouw prioriteiten? Onze inhouse marketeers zijn van alle markten thuis en bovendien zorgen we voor de meest ideale match met jouw interne team.

Versterk jouw team met onze kennis en ervaring

We kozen niet voor niets voor een zeemansknoop als symbool. Onze inhouse marketeer heeft een heleboel kennis, aangevuld met de expertise van het voltallige Media-Architect team vanuit het Badhuis. Zo neem je niet enkel extra medewerker aan boord, je krijgt ook een schat van kennis en expertise erbovenop. 

Het verschil tussen de matrozen in het Badhuis en de inhouse marketeer? Je krijgt hands-on steun binnen in je bedrijf en versterkt de kennis van je eigen team. Van het vormgeven van magazines, het uitwerken van social media content zoals reels, het schrijven van lange en korte copy, het uitwerken van de visuele stijl voor je nieuwe website of het bedenken van creatieve (social media) ideeën. We verliezen nooit de identiteit van jouw KMO uit het oog.

Waarom kiezen voor een inhouse marketeer van Media-architect?

Onze inhouse marketeer is een veelzijdige communicatiespecialist met een uitgebreide kennis van contentcreatie en projectmanagement. Een maandelijkse contentkalender, wekelijkse contentcreatie op jouw locatie of offline magazines? We werken volledig op maat van jouw noden en je branding.

  • Een interne marketing medewerker tijdelijk vervangen of jouw team wekelijks versterken? We zorgen voor een oplossing die bij jouw bedrijf past. 
  • De inhouse marketeer is een vaste medewerker van Media-Architect, werkt autonoom en kan onmiddellijk aan de slag. Iemand die je klantenreis van a tot z kent, op de hoogte is van jouw daily business en die rechtstreeks in contact staat met onze collega’s. Geen extra opleiding, geen freelancer, geen extra uitleg nodig. Win, win, win. 
  • We werken normaliter op dagbasis. Voldoende tijd om voorbij het oppervlak te duiken én jou waardevolle content te bezorgen. Graag een oplossing op maat? Laat het ons weten.

 

Voor zaken zoals SEA, SEO, webbeheer en performance marketing kan je nog steeds rekenen op de expertise van onze matrozen vanuit het badhuis. Samen met jouw inhouse marketeer zorgen ze voor een consistente en resultaatgerichte aanpak, passend bij jouw bedrijfsstrategie. Ook nood aan SEA en SEO in house? We werken volledig op maat, dus neem gerust contact op.

Tevreden klanten

Enkele van onze klanten kozen al voor een inhouse marketeer om hun interne kennis te versterken of als extra communicatiemedewerker ter plaatse.

Media-Architect Communicatiebureau Logo Bosmans

“Nieuw bed in de winkel? Dat staat morgen al online op onze social mediakanalen. Ook bij grote projecten is de inhouse marketeer een echte troef. Ik kreeg onmiddellijk advies over wireframes voor onze nieuwe website of ik kan snel schakelen op alle kanalen dankzij – letterlijk een korte afstand tussen mezelf en de marketeer. Zonnige zomerfolder, snel een flyer opmaken en/of laten drukken, daar maak ik me niet druk om. Dat speel ik door. ”  – Elke van Bosmans Slaapcomfort 

Media-Architect Communicatiebureau Logo Zowizoo

“Een familiezaak? Dat is verschillende ballen in de lucht houden. Met een inhouse marketeer hoef ik alvast contentcreatie, -planning en -kalender niet meer te combineren met het runnen van de winkel. Bovendien vinden onze klanten het geweldig om achter de schermen mee te kijken op onze social media.” – Kristof van Zowizoo

Interesse in versterking van jouw team?

Laat je content stralen en breng je marketingstrategie naar een hoger niveau met een inhouse marketeer van Media-architect. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw boodschap krachtig en consistent overbrengt aan je doelgroep.