Media(planning)

inkoop & advies van media

Een communicatiestrategie bestaat uit verschillende componenten. Een van de belangrijkste is de media. Zonder een platform die je boodschap verspreidt onder je doelgroep, valt er – letterlijk –  weinig te vertellen. Zelf uitpluizen waar je allemaal kan adverteren is in het medialandschap van vandaag onbegonnen werk. Aan ons om jou daarvan te ontzorgen. 

Geen nood: met mediaplanning is het voor ons allemaal begonnen dus dat komt dik in orde. Welke media bestaat er nu allemaal?

Out of home

Bushokjes, de bussen zelf, een reclamepaneel op een gevel: je hebt ze zonder twijfel al eens gespot. Een ideale plek om je boodschap te delen met de wereld, want je komt onder  de aandacht van heel wat soorten reizigers en wandelaars. Tijdelijk of permanent: de keuze is aan jou. 

Radio, TV en bioscoop

Sociale media en het internet mogen dan niet meer weg te denken zijn uit onze maatschappij, radio en tv zijn nog steeds de kanalen waar communicatie raakt en bijblijft. Een goede radiospot of tv-reclame vertel jij toch ook na?

Radio staat garant voor actiegerichte communicatie en valt zowel regionaal als nationaal in te zetten. Zo wordt radioreclame voor elk budget haalbaar en kan je bouwen aan je merk.

Daarnaast kan ook een televisiespot de nodige weerklank geven aan je boodschap en/of bedrijf, zowel nationaal als regionaal. Radio en tv overwegen we altijd wanneer we je mediaplan opstellen.

Heb je trouwens al aan bioscoopreclame gedacht? Een medium waar je heel wat mensen mee kan bereiken tijdens een ontspannend avondje amusement. Wegzappen is hier geen optie en op het cinemascherm komt je verhaal veel krachtiger over.

Print

Print is nog altijd een efficiënt kanaal voor een groot bereik en visibiliteit. Vandaag bestaan er allerlei duurzame alternatieven om groter drukwerk milieuvriendelijk uit te sturen. 

Of je print nu inzet om je merk verder te branden, of meer actiegericht te communiceren: met de juiste selectie beelden en formaten boek je mooie resultaten. Denk daarbij aan je eigen magazine, inserts in kranten, week- en maandbladen, magazines, folders, huis-aan-huisbladen …

Dat eigen magazine kan je trouwens heel gericht verdelen en draait volledig rond je KMO. Alle aandacht gaat naar wat jij vertelt.

Met elke vorm bereik je een specifiek publiek, wat jou de kans geeft heel gericht binnen te komen bij de mensen. Letterlijk.