Online marketing

MEER KLANTEN DOOR ONLINE MARKETING

MEER KLANTEN AANTREKKEN? KIES DAN VOOR ONLINE MARKETING

Online marketing, internet marketing, digitale marketing: hoe je het ook noemt, online is cruciaal voor jouw groeiende KMO.

Online marketing is een veelzijdig begrip dat voortdurend in beweging is. Elk jaar komen er nieuwigheden bij. Sommige trends zijn blijvend, andere zijn na één dag weer uit. De truc is om te weten welke van die trends relevant zijn voor jouw doelpubliek. Daarom vind je bij Media-Architect altijd:

  • Een onderbouwde strategie dankzij onze kick-off
  • Een heldere aanpak
  • Een duidelijk kostenoverzicht

EEN GEÏNTEGREERDE ONLINE MARKETING STRATEGIE

In online marketing kan je verschillende kanalen gebruiken. Daarom bekijken we tijdens een strategische kick-off meeting met een (nieuwe) klant altijd eerst hoe we een bedrijfsstrategie kunnen omzetten naar een succesvolle communicatiestrategie. Na een grondige analyse lanceren we een geïntegreerde aanpak waarbij website en andere online communicatie naadloos aansluit bij de offline uitingen in kranten, op straat en op de radio. Deze aanpak zorgt ervoor voor dat je de boodschap versterkt wordt en creëert meer kansen om je specifieke doelgroep te bereiken.

Onze online marketing diensten

Google advertentie
Hogere ranking in google dankzij
SEO en SEA
Website van CenConstruct
Een groeiende community dankzij content marketing en een converterende website
Media-Architect Communicatiebureau Diensten Productie
Een website met veel bezoekers via je social media

ZO GAAN WE TE WERK:

We beginnen met luisteren. Naar jou, je verhaal en wat er achter de schermen gebeurt. Alle informatie die we nodig hebben, bundelen we tijdens een strategische kick-off meeting. Op dat moment brengen ook jouw bedrijfsdoelen in kaart. Wil je meer aandacht voor je online verkoop? Focus op de nieuwe productlancering? Of wil je gewoon een grotere bekendheid onder je doelgroep? You name it, we claim it. Als je al online actief bent, vragen we toegang tot je kanalen en duiken we in de technische aspecten – die cijfers helpen ons bij het bepalen van de strategie. Nog geen kanalenmix? Dan baseren we ons op je doelstellingen. Je ontvangt van ons een strategisch plan van aanpak voor je digitale marketing. In dit communicatieplan staat duidelijk wat wij voor jou gaan doen en wat de kosten zijn. Geen kleine lettertjes. Samen bespreken we het voorstel en zetten we de puntjes op de i. Ben je overtuigd? Dan gaan we voor jou aan de slag met een maandelijks partnership.

Lang naar gezocht? We hear you, laat ons daarom weten wat je wil.