Online marketing

MEER KLANTEN DANKZIJ INTERNET MARKETING

MEER KLANTEN AANTREKKEN? DAT DOE JE MET INTERNET MARKETING

Online marketing, internet marketing, digitale marketing: hoe je het ook noemt, online is big business. Digitale dienstverlening is hét te bewandelen pad als je als gevestigde KMO méér wil doen. 

Online is ook een breed begrip. Elk jaar komen er nieuwigheden bij. Sommige trends zijn blijvend, andere zijn geen lang leven beschoren. De truc is om te weten welke van die trends relevant zijn voor jouw doelpubliek. Daarom vind je bij Media-Architect altijd:

 

  • een onderbouwde strategie 
  • een verstaanbare aanpak 
  • een duidelijk kostenplaatje

Jouw geïntegreerde online marketing strategie

Binnen online marketing kan je gebruik maken van verschillende kanalen. Ons advies? Ga voor een geïntegreerde aanpak, waarbij je website en je andere communicatie op het internet naadloos aansluiten bij wat je offline vertelt in de kranten, het straatbeeld of op de radio. 

Een dergelijke aanpak versterkt je boodschap en vergroot de kans dat je doelgroep die gehoord heeft. 

Onze online marketing diensten

Google advertentie
Hogere ranking in google dankzij
SEO en SEA
Website van CenConstruct
Een groeiende community dankzij content marketing en een converterende website
Een website met veel bezoekers via je social media

Benieuwd? Zo gaan we te werk:

  • Beginnen doen we met te luisteren. Naar jou, je verhaal en wat er achter de schermen gebeurt. Al de info die we nodig hebben bundelen we in een online checklist.  

 

  • Ook waar je naartoe wil, brengen we in kaart. Zoek je aandacht voor je online verkoop? Graag meer focus op de nieuwe productlancering? Of wil je gewoon een grotere bekendheid onder je doelgroep? You name it, we claim it. 

 

  • De kans bestaat dat je al met online bezig bent. Daarom vragen we de toegang tot je kanalen en duiken we in de technische mumbo jumbo – die cijfers helpen om een strategie te definiëren. Nog geen kanalenmix? Dan vertrekken we vanuit de doelstelling uit stap 2. 

 

  • Je krijgt van ons een strategisch plan van aanpak voor je digitale marketing. Daarin staat duidelijk wat wij voor jou gaan doen en wat jij daarvoor betaalt. Geen kleine lettertjes. 

 

  • Samen praten we het voorstel door en zetten we de puntjes op de i. Ben je overtuigd, dan gaan we voor jou aan de slag.  

 

Lang naar gezocht? We hear you, laat ons daarom weten wat je wil.