De klantenreis bij Media-Architect

Bij Media-Architect streven we ernaar om jouw visie om te zetten in tastbare impact. Onze klantenreis is geen standaard stappenplan, maar een op maat gemaakt traject dat de kern van jouw bedrijf omarmt en versterkt. We begrijpen als geen ander dat de reis naar succes voor een KMO anders is dan voor een multinational. Daarom hebben we onze aanpak afgestemd op de specifieke behoeften en uitdagingen van kleine en middelgrote ondernemingen.

Uit ervaring weten we ook dat deze klantenreis werkt. We hebben al talloze KMO’s bijgestaan in het traject om hun doelen te bereiken en hun bedrijf te laten groeien. Door samen te werken, kunnen we niet alleen strategische plannen opstellen, maar ook de nodige acties ondernemen om ze tot leven te brengen. We geloven in een partnerschap dat gebaseerd is op wederzijds begrip en vertrouwen, en we zijn er trots op dat we met onze bewezen aanpak tastbare resultaten kunnen leveren voor KMO’s.

Klantenreis

KENNISMAKING – Jouw verhaal ontdekken

Elke reis begint met een kennismaking. We willen niet enkel je bedrijfsdoelen kennen, maar ook jouw uniek verhaal begrijpen. Wie ben je? Waar wil je naartoe? Deze fase gaat verder dan vraag en antwoord, het gaat om een gedeelde visie.

KICK-OFF – Samen op koers naar succes

Onze kick-off is een dynamische meeting van zo’n 3 à 4 uur en betrekt alle sleutelfiguren bij de communicatie van jouw KMO: denk aan de zaakvoerder, salesmanager, marketingverantwoordelijke, enz. Tijdens deze sessie komen alle puzzelstukjes op tafel: korte en lange termijn doelen, succesverhalen en uitdagingen uit het verleden, huidige partners en hun toekomst, marketingbudgetten, bedrijfsstrategie en toekomstige impact op jouw KMO en klanten. De kick-off levert ons waardevolle inzichten op over jouw bedrijf en het team erachter, wat ons de juiste tools geeft voor een duidelijke strategie. We identificeren gevoelige punten en kansen vanaf het begin, terwijl jij als klant weet dat we vanaf het begin op dezelfde golflengte zitten.

STRATEGISCH COMMUNICATIEPLAN – De start van jouw communicatie

Na een kick-off bij jou op locatie, waar de strateeg en projectmanager je doelen in kaart brengen, nemen ze deze info en eerste ideeën mee naar onze interne kick-off in ons Badhuis. Bij deze interne kick-off zijn alle teamleden aanwezig die mee zullen werken aan de communicatie voor jouw bedrijf: een strateeg, projectmanager, online marketeer(s), copywriter en grafische vormgever. Hier vormen we de huisstijl, smeden we een strategisch online marketingplan, creëren we pakkende (web)teksten, ontwikkelen we concepten voor branding en acties, en brainstormen we over scripts voor video’s. Al die adviezen smelten we samen tot een krachtig strategisch communicatieplan. Ongeveer 1,5 maand later presenteren we dit aan jou, om het plan daarna samen te finetunen en volledig klaar te stomen voor actie.

PRODUCTIE – Bouwen aan fundamenten voor succes

Starten we meteen met communiceren? Nee. We bereiden eerst alles voor om consistent te communiceren. Dit gebeurt in de productiefase, na een go op het strategisch communicatieplan. Hier creëren we content, optimaliseren we websites, zetten we online campagnes op (Google, social media,…), stellen we contentplannen op, organiseren we offline media, en meer. Wanneer deze basis op punt staat, zijn we klaar voor de volgende fase.

MAANDELIJKS PARTNERSHIP – Reis naar Realisatie

We zetten nu het strategische communicatieplan volledig in beweging, recht op ons doel af. Onze online marketeers finetunen SEO en SEA campagnes terwijl copywriters pakkende content creëren. Grafische ontwerpers tillen de visuele identiteit naar een hoger niveau. Jouw Project Manager fungeert als de schakel tussen jou en ons, en zorgt voor een vlotte coördinatie.

Graag meer informatie gehad?

Dat kan! Contacteer ons en wij helpen je graag verder!

Ben je al helemaal overtuigd en klaar om van start te gaan? Meer dan eens aan in ons Badhuis en plan rechtstreeks een kennismaking met Nickolas in.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder