Stad Antwerpen

Zot van A communicatie

  • Creative Lab
  • Online Marketing
  • Mediaplanning

Begin 2022 schreef Stad Antwerpen een aanbesteding uit. Media-Architect werd geselecteerd uit alle deelnemende bedrijven en is dus gedurende vier jaar het communicatiebureau voor de Stad. Tot 2026 mag de Stad beroep doen op onze expertise voor het opzetten van kleinschalige campagnes voor alle stadsdiensten. Ondertussen verdiepen we onszelf ook in hun mediaplanning. 

We ontfermen ons over alle communicatie gaande van wettelijke publicaties rond omgevingsvergunningen tot het promoten van bepaalde diensten (bv. asbestverwijdering leien) en het ondersteunen van nieuwe initiatieven (bv. The Box, Circular Kickstart, SPACE expo, …).

In 2023 pakten we ook de B2B-communicatie van de Stad, meer bepaald Ondernemen in Antwerpen, aan. Startende vanuit een kick-off meeting formuleerden we een strategisch plan van aanpak om de Stad Antwerpen te helpen positioneren als dienstverlener voor alle ondernemers in Antwerpen. Aan de hand van een always-on campagne “Support van ‘t Stad” en aangevuld met piekcampagnes rond initiatieven zoals klimaat, innovatie & talentvinders moet ondernemeninantwerpen.be the online place to be worden voor Antwerpse ondernemers.

We zijn bovendien ook verantwoordelijk voor:

 

  • De aankoop van mediaruimte: print, bus, out of home, …
  • Online marketing zoals SEA & LinkedIn