Bereid je voor op de tijd na Corona

En plan nu al een vliegende start voor je bedrijf


Corona doet veel dingen, maar bovenal geeft de crisis je tijd. Tijd om te bezinnen
over je brand en je bedrijf, je website of je mediaplan. Zaken die je nu in kaart brengt, geven je KMO straks een grote voorsprong. Smeed jij het ijzer wanneer het heet is?

social distancing in kansas COURTESY OF KADY MCMASTER
© KADY MCMASTER

Nu nadenken over rebranding

Sta even stil bij waar je nu staat met je bedrijf en waar je naartoe wil. Klopt je verhaal nog met je huisstijl? Is die op maat van je doelgroep? Voor een volledige rebranding of nieuwe huisstijl zit je bij ons goed.

Online marketing for the win

Een goede website in tijden als vandaag is onmisbaar. Zeker als je winkel noodgedwongen dicht is. Laat mensen je website vinden (SEO) of geef je webshop dat extra zetje dankzij advertenties op de juiste zoekwoorden (SEA). Wij doen de analyse en het beheer ervan voor jou.


Mediaplan al klaar?

Je out of home communicatie ligt momenteel stil maar na de crisis wil je er terug helemaal invliegen. Wij maken voor jou een aangepast mediaplan, zo weet je perfect wat je in 2020 nog gaat publiceren. De kortingen onderhandelen wij voor jou.

 

mediaplan kalender

We brainstormen met je mee

Wil je het met je merk, je bedrijf of je product over een totaal andere boeg gooien? Ons creative lab brainstormt over je wensen en presenteert verschillende creatieve ideeën, inzetbaar op allerlei kanalen. Zo is je KMO helemaal klaar voor de toekomst.

Tijd voor een verkennend gesprek? Dat doen we gewoon online. Een digitale meeting = geen tijdverlies in het verkeer. Zo leren we jou(w KMO) nog beter kennen. 

 

Deze klanten geven alvast het goede voorbeeld 

  • Voor een marktleider in outdoor furniture begeleiden we momenteel de opstart van een nieuwe website, zetten we een online marketing plan ineen en denken we nu al na over de webshop die in 2021 live gaat. Ook de fotoshoots en het mediaplan zijn voorbereid.
  • Voor een klant in keramiek werken we aan een volledige rebranding van het merk zodat de ‘inspiratie voor gevel en dak’ klaar is voor de toekomst. Ook helpen we een derde generatie familiebedrijf te communiceren anno 2020.
  • Voor een klant uit de medische wereld gooien we hun huisstijl helemaal om: een nieuw ontwerp van het logo vertalen we door naar briefpapier, presentatie templates, visitekaartjes, gadgets, etc.
  • Voor een klant in vastgoed ontwikkelen we een strategie van lead generation voor de inkoop van huizen. Daarvoor zetten we in op videoproductie (inclusief pre- en post-productie) en maken we de nodige afgeleiden voor andere kanalen.

 

Benieuwd naar eerdere realisaties voor andere klanten?  Die ontdek je hier

Algemene tips rond hoe deze crisis aan te pakken in je communicatie, lees je hier.

 

Verzorg jezelf en elkaar, voor al de rest kan je terecht bij Media-Architect

#scherpblijvenscherperterugkomen