Lore

  • Food enthusiast
  • Wijntjes
  • Mode & design
  • Levensgenieter
  • Antwerp lover

Ooit begonnen als stagiair, doorgegroeid naar Online Marketeer en ondertussen als Projectmanager vaar ik al 4 jaar lang mee met de Media-Architect boot. Ik was ooit de piep-jongste telg van de bende, intussen zijn we een allegaartje van generaties! Dagelijks beheer ik een 10-tal klanten en probeer ik alle balletjes hoog te houden. Een contentstrategie voor social media, een videoproductie, een advertentie in jouw favoriete magazine,… als projectmanager ben ik in alle markten thuis. Samen met het hele team én de klant zorgen we steeds opnieuw voor een communicatieplan op maat van de KMO, of het nu over een zakenkantoor gaat, een culturele instantie of een meubelzaak. Iedere klant krijgt hier zijn eigen stempel.

Na de werkuren geniet ik graag van een wijntje met de vriendinnen op het zonnige zuid of van een stevige loopsessie in mijn favoriete koekenstad. Mode, kunst, design, cultuur,… zijn dingen waar ik graag mijn tijd voor vrij maak. Oh ja, en voor een lekker hapje ben ik ook wel te vinden, any day of the week.

 

Heb jij net zoals Lore een frisse en jonge blik op de communicatiewereld? Solliciteer dan nu voor onze vacature Projectmanager.

Contacteer Lore

Lore Verschuren
Project Manager

03 237 92 82

lore@media-architect.be