Nickolas

  • Ibiza
  • Festivalitis
  • Voetbal & food
  • Perfectionist
  • Snelheid
  • JCI Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar 2023

Hola! Ik ben Nickolas, een echte ‘selfmade’ ondernemer die zonder diploma’s in het diepe sprong en elke dag leert door te doen. Als ondernemer waardeer ik de erkenning van titels, maar mijn leven draait vooral om het creëren van impact.

Mijn specialiteit?

  1. Creatieve marketingconcepten en doordachte communicatiestrategieën zijn mijn speelveld. Het draait allemaal om het vertalen van ideeën naar resultaten. Administratie? Daar zijn anderen veel beter in.
  2. Evenementen organiseren met out-of-the-box concepten die het verschil maken. Het zit ‘m in de details, en ik geloof dat de kleinste elementen een gebeurtenis kunnen transformeren tot een onvergetelijke ervaring.

 

Ondernemen is voor mij geen kwestie van nodeloos staren naar spreadsheets, maar van beslissingen nemen terwijl ik nadenk. Het is een intuïtieve dans tussen buikgevoel en strategie.

Als jij gelooft in avontuur en het onbekende verkennen, ben ik jouw kompaan. Meetings kunnen overal plaatsvinden, of dat nu in Ibiza, Toscane of op een marathonroute is.

Onthoud, het leven is te kort om achterom te kijken. Laten we vooruitkijken, want daar liggen de spannende mogelijkheden. Dus waar wachten we nog op? Laten we kennismaken en samen de volgende avonturen beginnen!

Plan een afspraak met me in.

Contacteer Nickolas

Nickolas Delanghe
Founder & Owner

03 237 92 82

nickolas@media-architect.be