Rúna

  • Professionele scroller
  • IJsland fanaat 
  • Stabroekenaar
  • Amazone met groene vingers

What’s in a name? Shakespeare vroeg het zich al af en jij vast ook. Mijn niet-conventionele naam is van IJslandse origine en bleek een katalysator voor een jaar als uitwisselingsstudent in het land van vuur en ijs. Ik vond er mezelf, de taal en mijn passie: digitale communicatie. Mijn studiekeuze was dan ook snel gemaakt. Eerst een opleiding cross media management waar ik alle nieuwigheden van online marketing ontdekte, vervolgens een inhoudelijke upgrade dankzij de masteropleiding strategische communicatie aan de Universiteit Antwerpen. Bij Media-Architect stopt het leren ook niet. Onder begeleiding van ervaren collega’s blijf ik op de hoogte van de laatste trends!

Hoewel ik ‘t stad een warm hart toedraag – de rest is parking – ligt mijn hart onder de kerktoren van Stabroek. Op onbewaakte momenten kan je dus een sappig accent ontdekken. In het weekend vind je me vaak terug in de polders te paard, op de traktor of met de koersfiets. Een bezige bij die ook al eens graag in de zetel kruipt met een dekentje, een warme choco en een goede film!

Blijf jij net als Rúna steeds up-to-date met de laatste marketing trends? Solliciteer dan spontaan als Online Marketeer.

Contacteer Rúna

Rúna
Online Content Marketeer

+32 (0)3 237 92 82

runa@media-architect.be